August 15, 2012

New blogadress

Ja dit is voortaan mijn blog. Mijn andere blog werkte niet of zo, dus ik ben te lui om te wachten totdat die het weer doet. Dan maar een nieuwe maken; OHK!

Ik ga mijn eerdere posts niet opnieuw plaatsen, dus kijk op mijn vorige blog om die te lezen.

Het is alweer een tijdje geleden van mijn laatste blog. En wat ik de afgelopen weken gedaan heb weet ik niet precies. Soms gaan we spontaan even weg, iets ophalen ofzo, op een doordeweekse avond en dat onthoud ik echt niet.

Dinsdag hadden we nog crêpes gegeten, echt lekker! En op woensdag ben ik dus altijd vrij. Dan ga ik meestal even joggen en lopen. En gewoon lekker niks; omdat het kan.


Grade 12 girls!
Op donderdag hadden we sportdag, ’s ochtends hadden we nog gewoon les en daarna de sporten. Het waren allemaal atletiek onderdelen, maar daar ben ik niet zo goed in. En bijna iedereen deed non-competitive, dus dan kreeg je een punt voor je ‘house’ als je mee deed, maakt niet uit wat voor tijd of score. Ik zat in House Blue; Pegasus. Anderen waren Taurus, Orion en Aquila. Het was gelukkig lekker weer en een goede sfeer!




Vrijdag was tweede deel van de ‘Carnaval Atheltics’, dan gaan ze verkleed. Maar ik had geen blauw shirt… Dus ik had gewoon mijn hotpants en Steph’ had een blauw shirt voor me mee gebracht :) Die dag was weer gezellig en verder wel rustig. ’s Avonds nog pizza’s gehaald, yummie.

Zaterdag een stukje gelopen met Sarah, maar die was best wel ‘sore’ van de sportdag, die had wel wat meer gedaan, dus daarna waren we moe. We liepen naar het winkeltje hier, dat is ruim een halfuur lopen. Heel wat anders dan de supermarkt op 4 min. loopafstand in Opende! De rest van de zaterdag weet ik niet meer.

Zondag hadden we een soort meeting met de area rep. Dat betekende dat ik Thea ook weer zag! We gingen naar het strand bij Mackay. Het was erg gezellig en nog wat foto’s gemaakt met Thea en Sarah. Daarna nog boodschappen gedaan en ’s avonds bbq bij Helga. Ook dat was gezellig met Sarah en het was ook nog eens lekker eten (:




Toen weer een normale week school, ’s morgens is het zooooo koud, maar ’s middags in de zon valt het wel mee. Vrijdag naar de pub gegaan, uit eten. Zaterdag ben ik weer naar Mackay geweest met Helga, Krista en Sarah. Toen heeft Sarah eindelijk een rugtas gevonden en ik een gewone tas. ’s Avonds hadden we bbq thuis, ik kan wel wennen aan die bbq-cultuur hoor.

Zondag was weer boodschap-dag en maandag was het weer school. ’s Avonds was ik thuis gebleven, aangezien ik wat moest opschieten met mijn Marine opdracht. In de les doen we meestal niet zo veel…

Verder was het een rustige week, aangezien ik woensdagavond ziek werd. Ik had lekkere wraps gegeten, maar daar dacht mijn maag blijkbaar anders over. Dus ik was donderdag en vrijdag thuis gebleven. Zaterdag was Sarah hier met Helga.

Zondagochtend gingen we naar ‘Konvoy 4 Kids’ in Mackay, een soort van optocht met trucks om geld op te halen. Er waren 127 trucks, dan niet van die saaie vrachtwagens, maar echte mooie trucks.

Zondag was eigenlijk de dag van mijn kamp voor recreation, maar nee. Twee nachten in de bush slapen terwijl het bijna vriest en super veel lopen, dat was nog iets te vroeg zonder kracht.

Maandag en dinsdag was het weer gewoon naar school, wat soms best wel nutteloos was. Als een docent er niet is, is er een vervanger. Dat is vaak dezelfde: absentie checken, zeggen wat we moeten doen en dan gaat ze de klas uit.
Bij Engels moeten we 'Brave New World' lezen, dus dat gaan we dan maar 'doen', buiten in de zon. Gewoon omdat de lokalen te koud zijn.

Vandaag lekker niks gedaan, omdat het kan. Omdat het woensdag is. Komend weekend ga ik naar Thea met Sarah, dat wordt vast een leuk meiden-exchange student- weekend (: Ze zijn beide heel aardig, dus dan moet het goed komen!


See ya after Dutch people!

Ooooh, wat ik trouwens mis van Nederland: Hagelslag (chocolate sprinkles) and my bike.